Despre Hotel Petroșani

Hotel Petroșani este situat in Centrul Municipiului Petroșani langa Parcul Central. Poziția sa va da posibilitatea de a fi aproape de toate punctele de interes si obiectivele turistice din oras.

O cladire moderna cu utilitati la standard european, spatiu larg de parcare, va stau la dispozitie.

Oferim locuri de cazare pentru grupuri turistice, participanti la simpozioane, conferinte si orice tip de activitate culturala, politica sau sociala.

Organizam mese festive, nunti, prezentari de moda si alte evenimente (botezuri, zile onomastice, petreceri).

Interioarele sunt amenajate cu gust si au scopul sa asigure confortul si exigentele oaspetilor nostri.

Parcul Central si vegetatia generoasa care inconjoara Hotelul Petrosani fac din acest loc unul cu adevarat special.

Restaurantul are 300 locuri in salonul mare si 30 locuri pentru servirea Micului Dejun. Pe timp de vara, Hotel Petrosani isi intampina clientii cu o incapatoare Terasa de Vara de aproximativ 300 locuri, unde se serveste cea mai mare gama de Cocktail-uri din oras.

Despre Zona Turistică

Hotel Petrosani vedere catre Muntii Parang

Zona Turistica Petroșani – Parang constituie un punct de atractie pentru turistii romani si cei din strainatate, datorita resurselor naturale.

Peisaje Montane, Lacuri Glaciare, Fond Forestier, Fond Cinegetic, Rezervatie Botanica si Partii pentru sporturile de iarna – Ski, Snowboarding si nu numai.

Hotel Petrosani se află la 30 minute de Mânăstirea Lainici si la 45 minute de Mânăstirea Prislop (mormantul Sfantului Arsenie Boca).